stalin sonrasi sovyetler sosyalizmi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sovyetler birligi
  2. sovyetler birligindeki turkler
  3. cin ile sovyetler birliginin ayrilmasi
  4. sovyetler birligi tarihi
  5. sovyetler birligi komunist partisi
  6. sovyetler birligi kahramanlik madalyasi
  7. sovyetler birligi nde sosyalizmin cozulusu
  8. sovyetler birligi nin gizemli laboratuvari
  9. kursu sosyalizmi
  10. arap sosyalizmi

© 2008 - uludağ sözlük

stalin sonrasi sovyetler sosyalizmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stalin sonrasi sovyetler sosyalizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stalin sonrasi sovyetler sosyalizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» moderator bizim siparis nerde kaldi » karin » wurth » kuzey irak » age of mythology titans » hasan kurtulmus » autoshow 2008 » meydanbenim » creationism » ismail saib sencer » the usual suspects » ask guldurur » omer hayyam » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » ogretmen bakanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatal » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » mustafa denizli » balikesir yurdu » bugun benim dogum gunum » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » alternatif var misin yok musun diyaloglari » maden muhendisi » asante » serkan gedik » kendine gomulmek » bikini bolgesini bronzlastirmak » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » susannah york » yaran msn iletileri