stajyerken istifa mektubu vermek 

kapat

1. kadrolu personelin gülme krizlerine girmesine neden olabilecek durumdur.
    örnek mektup:
    iki aydır yürütmekte olduğum fotokopi ve fax'tan sorumlu departman müdürlüğü görevimden bugün itibarı kendi isteğim üzerine sona ayrılmış bulunmaktayım. Görevim boyunca bana yardımcı olan başta HP yazıcı ve Canon marka Fotokopi makinalarına teşşekür ederim.
    #2021537 (tahminci, 27.07.2007 17:32)
  2. kimsenin dikkate almayacağı hadisedir. hatta stajınız tekme tokat olarak erken bitebilir.
    (bkz: yaran basliklar)
    (bkz: yaran entryler)
    #2021549 (galapagoslu iguana, 27.07.2007 17:33 ~ 20.08.2008 09:59)
  3. *
    - bu ne evladım?
    + istifa dilekçem efendim
    - evladım buna hiç gerek yoktu boşuna uraşmışın. daha kolayı vardı.
    + nasıl yani?
    - siktir gittt!!
    #2021570 (replica, 27.07.2007 17:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

stajyerken istifa mektubu vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stajyerken istifa mektubu vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stajyerken istifa mektubu vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about stajyerken istifa mektubu vermek. Copyrights of the articles are belong to their authors.