stairway 

kapat
  1. merdiven.

(bkz: stairway to heaven)
    #2702834 (the kene, 16.12.2007 12:26)

© 2008 - uludağ sözlük

stairway başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stairway ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stairway nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » cognitive » fenerbahce taraftari » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » ykz kina » abazanligin sonu » istanbul kizlari » antrofobi » gokhan saki » dertleri zevk edindim » moonshield » yobaz yazar ara fasilitesi » bedensel sanrilar » cehenneme gitme sebepleri » esens » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ramiz ilker » uludag ve eksi sozluk atismasi » sevgiliye son soz » yaran okuyucu yorumlari » gerekli gereksiz killanan yazarlar » central park i goren apartman dairesi tutmak » isvicre » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » ataturk donse beklenen mansetler » mehmet turgut » buyuk mustafa » behold the man » agla sevgili yurdum agla » scurtel