stadyumda bomba var 

kapat
  1. adana demirspor maçında 5 ocak stadyumuna bomba ihbarı yapılması ve anonslarda insanlardan stadı sakin bir şekilde terketmeleri istendiğinde bir grup taraftarın neşe içinde melodili olarak bağrıdığı cümle...
    (bkz: ölmeye ölmeye ölmeye geldik)
    #858902 (faydamaksimizasyonu, 14.11.2006 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

stadyumda bomba var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. stadyumda bomba var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu stadyumda bomba var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk amerikan dernegi » shashkin » beyaz show » soguk alerjisi » mardan palas » yeni uu otomasyon sistemi » karakolda ayna var » xwezi » berhan simsek » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » ron wood » herkes mi sevgilisinden ayrildi » rik smits » losing my religion » smooth dancer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ketoral sampuan » ergenekonu savunuyorum mutluyum » cem yilmaz » yallah mahmut » burhan altintop lost ta oynasin » tonari no totoro » salla gitsin baby » kel kalmaktan korkmak » sekropia » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » anterograd amnezi » kir kalbini ver elime » agla sevgili yurdum agla » evlilik kredisi » kate mosse