ssm 

kapat
  1. Savunma Sanayii Müsteşarlığının kısaltılmış olarak dilimize * kazandırılmış hali. Savunma Sanayi Müsteşarlığı tüzel kişiliği haiz, özel bütçeli bir kamu kuruluşu olup, Savunma Sanayi icra Komitesi'nin aldığı kararları uygulamakla görevlidir. 3238 Sayılı Kanun *, Savunma Sanayi Müsteşarlığı için sade bir teşkilat yapısı öngörmüş ve bu suretle bürokrasinin azaltılması ve iş akışında sürat sağlanması amaçlanmıştır.Türkiye Cumhuriyeti kamu kuruluşları arasında verimli çalışan ender kit * lerdendir. **

daha çok bilgi için http://www.ssm.gov.tr
    (yuhako, 12.03.2006 01:12)
  2. (s)eni (s)eviyoruz (m)oderasyon
    (white pages, 28.08.2006 22:04)
  3. (bkz: sakip sabanci muzesi)
    (harvel, 15.09.2007 22:34)
  4. (bkz: super soccer manager)
    (pvh19, 08.05.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» merhaba ankara zirvesi » gabriel macht » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » counter strike da ki fucker nickli gencler » midilli tutkunu prenses » begenilen kadro gormedim » tantal » yatmadan once son sozler » davul tokmagiyla polis dovmek » visne curugu » mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali » since i ve been loving you » bagatel » fibonacci » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » yaran basliklar » gode » yann tiersen » yemeksepeti » ulus » alternatif kralice elizabeth kriterleri » dawsonleery » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » cagdas » kristal is sisecam grevi » short » mus un tarihi eserleri » rapidmatik com » chuck a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa