ssg ile konustum yok boyle bi sey 

kapat
  1. ekşi sözlük ile ilgili bir gelişme iddiaları ortaya atıldığında yapılması muhtemel espri.
    #1502452 (wtasyh, 07.04.2007 17:28 ~ 08.04.2007 21:26)
  2. - ekşi sözlük bitmiş diyolar
    + ssg ile konustum yok boyle bi sey
    - hahaha, ilahi lan, hahaha Allah Allah kriz geldi lan, huhhaaa
    #1502493 (sincap, 07.04.2007 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

ssg ile konustum yok boyle bi sey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ssg ile konustum yok boyle bi sey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ssg ile konustum yok boyle bi sey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » can baba » duygudurum » ataksi » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » arwa damon » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » pes 2009 » ykz kina » benjcev » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » when the smoke is going down » hitler ve siyonistlerin iliskisi » merve erdogan » milletvekilleri asgari ucret alsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lynyrd » cimbom sozluk » vedad ibisevic » dindarlari anlayamamak » billy corgan » impossible brutality » otobuste midenin bulanmasi » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » pencere caminin bugusu » strong and smart » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » esbap » anilingus » tanriya acik mektup » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi