sportif entrylerde ajitasyonun yeri ve onemi 

kapat
  1. neredeyse her fenerbahçe, beşiktaş veya galatasaray entrysinin, bilgi içermek veya mizah yapmak değil de, karşı tarafı gaza getirmek olduğu göz önüne alınırsa, çok büyük paya sahiptir.

biri diycek ordan cimbom en iyidir denerin a.ına koyayım, diğeri cevap vericek cimbomun g.tüne koyiim en büyük fener diye.

yapmayın arkadaşlar, burası forum değil!...
    #3374609 (otep shamaya, 09.05.2008 10:07)

© 2008 - uludağ sözlük

sportif entrylerde ajitasyonun yeri ve onemi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sportif entrylerde ajitasyonun yeri ve onemi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sportif entrylerde ajitasyonun yeri ve onemi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» naif » bir ermeni halk kahramani olarak orhan pamuk » fakir kiz tavlayamayan zengin » telepati » nissan 350z » korkuyorum » halifenin sehrinden gelen adam » cizgi romanlardaki ezik karakterler » nadas » 26 temmuz 2008 sporting braga sivasspor maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci