sporcu 

kapat
  1. herhangi bir spor dalıyla uğraşan atletik, kaslı, doping deposu bünye.
    atatürk'ün uğruna: "ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim" sözünü sözlediği kişi.
    (bkz: soyle ben sporcu degil miyim)
    (bkz: ben de sporcunun zeki cevik ve ayni zamanda)
    (bkz: madalyasi olmayan gariban sporcu)
    (bkz: yabanci sporcularin aldiklari turk isimleri)
    #583405 (asiti kaçmış kola, 28.08.2006 01:59)
  2. 'spor, sporcu''da, gol, golcu; dans, dansci; top, topcu gibidir.
    o zaman: (bkz: spor)
    #1659516 (wtasyh, 18.05.2007 21:49 ~ 21:50)
  3. sporcu kelimesini anlamak için bakınız, inceleyiniz, araştırınız, anlayınız MiCHAEL JORDAN.....
    #1906993 (JORDAN23, 11.07.2007 08:07)

© 2008 - uludağ sözlük

sporcu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sporcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sporcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misafirlige gelen kizla opusme tedirginligi » barbaros sansal » crests of waves » hangi basbakan » yine mi sen » ahiret soru bankasi » sevimli bir ask hikayesi » pkk yi savunan sagci » broken beat scarred » yosma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games