spor spikeri 

kapat
  1. *
    sporla ilgili haberler yapan- , önümüzdeki maçlara bakıcaz v.b. futbolcu cevaplarını dinleyip bize ileten , zamanında maçın ortasında sahaya dalmışlıkları da olan insanlardan oluşan meslek grubu .
    (sanirim osurdum, 05.07.2007 23:36 ~ 23:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» james joyce » yorum farki » soruya soruyla cevap vermek » 90 larda cocuk olmak » 1858 » alaca bayrak » aysun ozbek » fight the power » sanchez rodriguez joaquin » cikolata bagimliligi » the show must go on » hic erkekle cikmamis kiz » masa tenisi » spyware terminator » havva nin adem in ruh haline etkisi » tavuk utmek » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » kahve dunyasi » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » kadinlariniz sizin tarlanizdir » cagdas yunan siiri » pride and glory » sara » dil hapishanesi » unlulerin kisisel iletileri » aklini kullanan gerizekali » abba » yasaklamak yasaktir » atom bombasi yutmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa