spor maclarindaki harem selamlik uygulamalar 

kapat
  1. düşündüm de sporun taa içine işlemiş olan uygulamalardır, yani sporun bizzat anlayışının içindedir.
    harem selamlık, erkek ve bayanların aynı yerde bulunmamaları ayrı ayrı takılmalarıdır kısa bir tabirle. gerek futbol olsun, basketbol olsun sporun her branşında erkekler ve kadınlar aynı müsabakada birlikte mücadele edemezler. mesela beşiktaş 6 tane bayan futbolcu 5 tane de erkek futbolcuyla sahaya çıkmaz. ya da ne biliyim efes pilsen maçlarda 3 erkek 2 de bayan basketbolcuyla oynamaz. işte bundan dolayıdır ki sporda, yıllardır(belki de doğuşundan bu yana)harem selamlık uygulanmaktadır.
    her alanda eşit olduğu söylenen erkek ve kadın cinsi neden spor maçlarında ayrı olarak mücadele ederler? kas mas demeyin çarparım, biliyorum o olayları fakat ben başka bir açıdan bakmak istedim. aferin çok iyi düşünmüşüm.
    #3251457 (kasgarli tost, 09.04.2008 21:57)
  2. erkeklere karşılık kadınlar değil tamam o hakkaten kas gücüne falan giriyo ama her takımda aynı sayıda kadın ve erkek bulunabilir. böylece izleyicisi de her kesimden olur "ayı ayı futbol oynamak" diye bi tabir de ortadan kalkar.
    #3251470 (nihan, 09.04.2008 22:01)
  3. ileride olması muhtemel olaylardan birisidir bu haremlik selamlık uygulamalar . Örneğin taraftarları ele alalım . Şimdiki karşılaşmalarda kadın - erkek ayrırmaksızın stadın aynı yerlerinde maç izlenir . Beraber ağlanır , beraber sevinilir . Ama ileride bu durumun değişmesi söz konusu olunca spor kulüplerine ek masraf binecektir . Kadınlar için farklı , erkekler için farklı yerler söz konusu olacaktır . Örneğin kadın kale arkası yada erkek vip gibi garip garip bölüm isimleri olacaktır . Kadın ve erkeklerin birbirlerini görmemeleri için bu bölümlere duvarlar örülecektir . *****
    #3251492 (StoraX, 09.04.2008 22:05 ~ 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

spor maclarindaki harem selamlik uygulamalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. spor maclarindaki harem selamlik uygulamalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu spor maclarindaki harem selamlik uygulamalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ktu sozluk » doviz fiyatlari » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » erotofobi » dtm » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » molla kaabiz » kitap okumayi marifet saymak » birinci nesil yazitlari » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » olmek istemek ama olememek » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » kizarmis bayat ekmek » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask » thomen stauch » bekliyorum » agiz yirtmak » whaz up man diyene fine thanks demek » arcil ve sota » grup test » karinca » roll over beethoven » till there was you » kiz olmak » istanbul surlari » fugitive pieces » 50 cent » jet