split 

kapat
  1. ing. yarmak, yarılmak, yırtılmak, sökülmek, bölünmek, ahahahamak, dağılmak, ayrılmak, bozuşmak..
    (dabaddah, 27.07.2007 18:06)
  2. (bkz: hajduk split)
    (larker, 27.07.2007 18:07)
  3. bowlingde ilk vurus neticesi ayakta kalan lobutlar biribirinden ayri ve devrilmesi zor bir pozisyondaysa haslolan durumun adi.
    (soranmutant, 22.10.2007 20:33)
  4. (bkz: split out)
    (dalton ana, 22.10.2007 20:34)

© 2008 - uludağ sözlük

split başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» chicago bulls » touch of evil » donjam ben saa » asli islamoglu » daha cok vaktin var » tuvalet kagidina ask mektubu yazmak » hazreti muhammed peygamberdir » ali ozdemir » cavus » turk halkinin converse i icsellestirmesi » ender arslan » durum cubugu » genclige hitabe » grand theft auto 4 » seri eksi oy veren x muhabbeti » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » sevgiliyi arkadasla opusurken gormek » aluvyon yelpazesi » merakli melahat » kiki » aklini kullanan gerizekali » anibal in mezari » sessiz » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » etek dolusu » besiktas in transfer politikasini elestirmek » phpbb » allah belani versin » kezban hatemi » nail brush » corvus » zapllp » goze sabun kacmasi iyidir » musluman olmak » training montage » corpsefire » politikacilara gicik olmak » yaran tespitler » tufarganli asik abbas » sozluk filmi cekilse yazarlari oynayacak artistler » kaan sezyum » fethullah gulen » askeriye kantini » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » gabriel gray » in silence i observe » etzel » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » ayrilip ayrilip birlesen sevgililer » mustafa kemal ve cetecilik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa