spirit 4k 

kapat
  1. Thomson firmasının ürettiği, (bkz: Sinemaj)'ın 1 ay içinde Türkiye'ye getiriyor olduğu telesine platformu.
    #696088 (timsah48, 05.10.2006 16:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

spirit 4k başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. spirit 4k ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu spirit 4k nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about spirit 4k. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » sozlukculerin cozemedikleri gecmisteki sirlari » peter kruder » fidelcastro » zamanede bir hal gelmesin basa » hi hat kilidi » sprachdiplom » tukyular » oksidan » mogol » chp nin secim kuponu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » narya » derin dusunce » arthur antonios coimbra zico » iq seviyesi yukseldikce tanri inancinin azalmasi » eksi sozluk » tek eli havada robot milletvekili uretimi » norev » sisirme kurami » jeg elsker deg » sozluk bana meme bul lan allahsiz