spikerin macin onune gecmesi 

kapat
  1. 20 şubat 2008 fenerbahçe sevilla macında gercekleşmiş durumdur.
    spiker üçlüsünün yaptıgı gaflarla, sacma sapan cümlelerle, olmayan futbolcuları varmış gibi göstermeleriyle mactaki gollerden ve pozisyonlardan daha cok akılda kalmıştır.

yeter artık ilker yasin denilmesine sebep olmustur.
    #3038183 (kirmizi_pazen, 21.02.2008 11:11)
  2. (bkz: ertem halit ilker triosu)
    #3038185 (yoksa yamuluyor muyum, 21.02.2008 11:13)
  3. özelikle takımlarımızın avrupa maçlarında katlanılmaz olmaya başlayan, maçın seyir zevkinin içine eden durum.

daha pozisyonları anlayıp görmeden yapılan değerlendirmelerde birbirleriyle yarışmaları, önce ben gördüm gayretkeşliği içinde, penaltı penaltı, top çizgiyi geçti, sarı kart diye kahve muhebbeti yaparcasına basitlik içinde kontrolden çıkmaları mide bulandırıcı. takımlarımızın buna ihtiyacı yok. faydası da yok. nasıl iğrenç bir ikiyüzlülük ve çifte standart içindeler.

yabancı takım faul yaptığında sarı kart vermediği için hakeme kızarken, bizim futbolcu yaptığında "aman oradan uzaklaş" diye akıllar vermeleri, yine onlar avantaj sağlamak için vakit geçirirken kızmaları ama bizim futbolcular aynı şeyi yapınca "profesyonel" olmaları.

hereyden önce mesleklerine saygıları olmadığını gösteren bir durumdur bu.
    #3038231 (telashe, 21.02.2008 11:31)
  4. + ve goooooooolll.. ve gol ve gol ve gol...
    - gol de sana gol, biz yine koca bir göt izliyoruz burada amk!
    + ha?! ne?!
    - şuraya otur da anlat diyorum be adam! ne pis tabiatın varmış be!
    #3038235 (kuzgun, 21.02.2008 11:31 ~ 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

spikerin macin onune gecmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. spikerin macin onune gecmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu spikerin macin onune gecmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necaxa » ask ukte doldurur » vicdan » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » yom kippur » 22 kisiyle online olmak » kapini calan benim » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » uludag sozluk gammazi » 457 ytl 63 kurus » fm 2009 deki yetenekler » uludag sozluk yazarligi yemini » orgeneral sadi ozcan » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » julius aghahowa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet ali aybar » tilki dansi » ha bu diyar » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » kizarmis bayat ekmek » televole moderasyon » milli gurur milli forma » uludag sozluk moderasyonu » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » time to burn » yasa mustafa kemal pasa yasa » teror olayinda mesaj aramak » seri katil oldurmek » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi