spice girls duysa intihar eder 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. spice girls
  2. dinlenesi spice girls sarkilari
  3. spice
  4. spice tv
  5. old spice
  6. selena spice
  7. spice platinum
  8. private spice
  9. spice hotel
  10. spice islands

© 2008 - uludağ sözlük

spice girls duysa intihar eder başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. spice girls duysa intihar eder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu spice girls duysa intihar eder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» doymadim sana » deli osman » mr self destruct » tc electronic » milletvekilleri asgari ucret alsin » vakif prezervatifi » eminonu » animal farm » babayi ukulele calarken yakalamak » dunyanin en iyi rock grubu » kopya cekip helallik isteyen kiz » laz muzigi » biyikli kadin » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » akalkuli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » sokakta yururken onune gelene kufretmek » koylerin eski isimleri » bize musaade » yaran okuyucu yorumlari » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » there s a place » antiochia ad tavrum » basbug ataturk » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » aydogan babaoglu » bir kere bile bira icmemis insan » ketoral sampuan » yarin cok gec olacak » kugu golu canavari