sperm alan cift sahnesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. milyonlarca sperm arasindan ikinci gelen sperm
  2. cift katmanli cift tarafli dvd
  3. kamusal alan yasagindan kumsal alan yasagina
  4. sperm
  5. gay sperm
  6. sperm testi
  7. hareketli sperm
  8. sperm bankasi
  9. boklu sperm
  10. every sperm is sacred

© 2008 - uludağ sözlük

sperm alan cift sahnesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sperm alan cift sahnesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sperm alan cift sahnesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dindarlara kin gutmek » ozgurluge kursun » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » 4x21 doludizgin » alice in hell » merve erdogan » rakimalboga » losing my religion » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » move » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » montla sic » am suyu » absurdite » bir kereden hicbir sey olmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nefes alamamak » bir gecelik kizin basa bela olmasi » anestezi » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » bir turk olarak kurtlere soruyorum » cagla sikel » peter pan » vicdan » insanlik onuru iskenceyi yenecek » elektrik » facebook ile dalga gecen ezik tipler » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » taste in men » bugsbunny » unutamamak