spell of destruction 

kapat
  1. 1991 tarihli, 5:11'lik burzum demosudur.
    #2266201 (Schizofrenne, 05.09.2007 12:33)

© 2008 - uludağ sözlük

spell of destruction başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. spell of destruction ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu spell of destruction nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» john arden » vivident » through the rain » oglum harbiden hatun seni fena kesti lan » sozlukteki pkk sempatizanlari » 20 agustos 2008 madrid ucak kazasi » bu cagda hala komunist olan insan » benim dtp li birine verecek kizim yoktur » milan rapaic » yalnizlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games