speedtest 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. speedtest net
  2. speedtest ttnet net tr

© 2008 - uludağ sözlük

speedtest başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. speedtest ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu speedtest nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soguk alerjisi » yaran entryler » ergenekon » bakinizlarin bos kalmasi » sozlukte aglatan yazarlar » bizar sanrilar » hipopotamus » ron wood » cince entry yazan yazar » threads » yarak kafa » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » el dorado » suha ozgermi » there s a place » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ney calmaya borozan ile baslamak » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » nba 2k9 » moonshield » derdim coktur hangisine yanayim » aura » nezle otu » en adi orospu cocugu olmak » dolores o riordan » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » pkk » galatasaray » bize musaade » a kare kok uc bolu dort