speedster 

kapat
  1. (bkz: opel speedster)
    #3202568 (shaqmarion, 28.03.2008 21:22)
  2. çok hızlı hareket edebilen çizgi film kahramanları için kullanılan bir sıfat.

(bkz: the flash)
    #3919441 (notrinova, 05.09.2008 12:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

speedster başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. speedster ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu speedster nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about speedster. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » saint augustine » lavuk » a clockwork mandalina » 1 mayis da sokaga cikmaya korkmak » benim kurt arkadasim da var alevi kankam da var anamin da basi ortulu » radyo alaturka » pahali prezervatif kullanarak sevismek » birinci batarya » 325 nci donem yedek subay sinavi » centralia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gomik » sevgilinin komunist olmasi » sesler » isvicreli bilim adami » fotospor un ideal fenerbahce onbiri » iktidara geldigimizde carsaf moda olacak » isyankar baslik » minas tirith » major » sozluk corabimin oteki tekini bul lan allahsiz