spaced 

kapat
  1. Tim ve Daisy adlı iki karakterin Marsha Klein'ın evinde bir oda kiralamalarıyla başlayan maceralarını ingiliz usulu mizah ile harmanlayan kral dizi..maalesef iki sezondan ileriye gidemedi..
    Başrollerde Simon Pegg ve Nick Frost oynamaktadır..
    (bkz: hot fuzz)
    (bkz: shaun of the dead)
    #1997593 (fecimen, 24.07.2007 02:48)
  2. Popüler kültür göndermeleriyle dolu olan bir ingliz komedi dizisi,bir televizyon yapımı.hot fuzz ve shaun of the dead gibi filmlerde altımızı ıslatmamıza neden olan simon pegg,edgar wright,nick frost üçlüsü yine bulunmakta,aynı zamanda prodüksiyonda hem yazar hem oyuncu olarak bulunan jessica stevenson da dizide yer alıyor.2 sezonu ve toplam 14 bölümü olan yapım,bir apartmanda yaşayan çizgi roman sanatçısı Tim,bağımsız yazar Daisy,Modern sanat yapan garip adam Brian,apartman sahibi ve kızıyla problemleri olan Marsha,Tim'in silah meraklısı arkadaşı Mike'ın yaşadıkları ve yarattıkları komik olayları anlatıyor.Dizinin ülkemizde yayınlanması neredeyse mucize olacağı için dvdlerini edinmeniz sizin için daha kolay olur.
    #2032590 (Piper, 29.07.2007 16:03)

© 2008 - uludağ sözlük

spaced başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. spaced ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu spaced nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selena vs kurtlar vadisi » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » yastikalti bank » kimse yazmazsa ben yazarim » while the cold winter waiting » firindan yeni cikmis ekmek » ataturk un karga kovalarken olmesi » icim urperdi valla » kucuk kizlari gorup uzulmek » star ana haber » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » morgan freeman » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » royal academy of dramatic art » ernest hemingway » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisveye burunmek » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » dijital binali abi » rs ne la » atm den makbuz isteyen anarsist genc » kor haline gelmek » ak akcenin kara gun icin olmasi » olmeden once izlenecek filmler » sizin dininiz size benim dinim banadir » all my loving » devrimcilik romantik bir ozentidir » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » tanrinin egosu