sozunu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozunu tut
  2. sozunu tutmak
  3. sozunu tutmayan kiz
  4. sozunu yememek
  5. sozunu tutmayan erkek
  6. ogretmenin sozunu kesmek
  7. sozunu balla kesiyorum
  8. her seyin ilk sozunu soylemek
  9. sozunu budaktan sakinmamak
  10. rektorun sozunu kesmek

© 2008 - uludağ sözlük

sozunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ve insan muzigi yaratti » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » kanyon » kuzey irak » yilan yagi » serefsizlik » jean marie gustave le clezio » last fm » cekme helva » msn de sevgiliyi beklemek » cevir kazi yanmasin » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » varille petrol almak » oguzhan ozyakup » recep ivedik 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herzwerk ii » ask vazgecer » hepsiburada com » militarist ulkede beden dersi » olmek istemek ama olememek » cuma aksami » mutluluk » yaran facebook gruplari » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » avcilar universitesi » bez bebek » ask onarir » kor haline gelmek » zafer oger » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali