sozun dogrusu 

kapat
  1. yavuz bülent bakiler'in samanyolu tv'de çıkan türkçemizdeki kullanım hatalarını, dilimizin güzelliklerini ele aldığı programdır. çok güzel bir programdı aslında neden yayından kalktı anlayamadık. yavuz bülent bakiler'in tok sesi programa ayrı bir keyif katardı. geçen kurban bayramı stv'de yeniden bir bayram özel programı da oldu galiba.sözün doğrusu 12 ödül almıştır. yazarın aynı isimli programında işlediği konuların aynen kitaba aktarıldığı 2 de kitabı vardır. inşallah bir gün yeniden saçmasapan programların yerine hiç olmazsa 10 dakika yavuz bülent bakiler'i izleyebiliriz.
    #2176243 (dumanlimusti, 22.08.2007 10:28 ~ 10:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sozun dogrusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozun dogrusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozun dogrusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» timucin esen » sozlugu karistirmak istemek » mehmet ali aybar » kominist » ntv muhabiri » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » ayelet zurer » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » birol guven in lost senaristi olmasi » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » sacriter » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » sol frame » alim icin din yoktur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » harvey nichols » guillermo ochoa » zeplin » kendine gomulmek » h h holmes » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » a nick » radyo sol » sinuzit agrisi » avasin » you don t mess with the zohan » bakara suresi » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » antalya altin portakal film festivali