sozum sana degil herkese 

kapat
  1. ortaya söylenen bir sözü üzerine alınan kişiyi uyarmak için söylenir.

*
    (bahdeniz, 03.04.2007 04:13)
  2. genelde öğretmenlerin tercih ettiği bir cümledir .. tam olarak sozum sadece sana degil hepinize şeklinde uygulanır..

(bkz: kızım sana diyorum,gelinim sen anla)
    (postsinaptik golge, 03.04.2007 04:48)
  3. -aslında direk sana söylemeye cesaretim olmadıgı için kalabalıga getirdim çünkü triplerinle ugrasmak istemiyorum,herkese dedim farkındaysan yani sende dahilsin- seklinde tefsir edilmesi gereken cümledir.
    (ovov, 03.04.2007 05:00)
  4. (bkz: orospu çocogu)
    (ben bugun bunu gordum, 24.03.2008 13:10)
  5. + sozum sana degil yonetime.
    - zaten oyle olmasa ecdadini .ikerdim.

birebir yasanmis bir diyalog bu.

inanmasi guc ama adi sani bilindik kallavi bir mekanda gecmistir.

hesap getiren garsona gayri ihtiyari " oha. .mina koyum !" denildikten sonra gerceklesmistir
    (judas, 08.05.2008 09:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» camide ateist cenazesi » hayber baskini » seri eksi oy veren gavad » galatasaray da sampiyonlugu haketmeyenler » cami sadirvanindan su icmek » kucukaga » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » you will never win » real » awol » honest » aleykumwelcome » sevis elim » otur sifir » lanet olsun seviyorum » sevgilinin kokusu » andreas isaksson » nil molinas mandel » nihat kahveci » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler » googoosh » kafasina laptop dusen adam » semih senturk » korsan cd saticisi » gunde elli kez ciftlesen aslan diyaloglari » bu iste bir ipnelik var ama » gelmis gecmis en gelmis gecmis gelmis gecmis » 6ame 0ver » peri diye birsey yoktur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa