sozum sadece sana degil hepinize 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozum sana degil herkese
  2. sozum sana
  3. sana baska sozum yok
  4. sana bir cift sozum var
  5. kadir topbas sozum sana
  6. amerikan sinemasi sozum sana
  7. hollywood sinemasi sozum sana
  8. bankacilik sadece rakam isi degil
  9. sana bitti diyen kimdi ben sadece git demistim
  10. ocalan lider degil sadece bir kopektir

© 2008 - uludağ sözlük

sozum sadece sana degil hepinize başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozum sadece sana degil hepinize ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozum sadece sana degil hepinize nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coco » pushing daisies » cigdemli turku » intikamim cok komik olacak » adramis antik kenti » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » cikmayan boya ile devrim kelimesini yanlis yazmak » cinnet geciren yazarin dusunceleri » genc siviller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci