sozlukteyken acikmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukteyken elfida dinlemek
  2. sozlukteyken surekli gulumsemek
  3. sozlukteyken mudurun aniden odaya girmesi
  4. sozlukteyken yapilan istem disi hareketler
  5. acikmak
  6. it gibi acikmak
  7. bir suc olarak acikmak
  8. surekli acikmak
  9. reklam gorup acikmak
  10. hayvan gibi acikmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayla algan » a msn » chrome » goat worship » farkli olandan korkmak » camasirlari katlamak » avrupa yakasi » ursula k le guin » gelmis gecmis en iyi sarkilar » erkan dogan » zavet » burak bora anadolu lisesi » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » ocb » aymaz » tufek bakimi » askim coraplarin koktu mu » kurtulusun yasli nufus sorunsali » sukela daki entryleri eksilemek » zile nin tarihi eserleri » 06 t 0772 » notlar » turban takmayan erkek bizden degildir » karisini satan adam » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa