sozlukten sogumak icin pusuya yatmis yazar 

kapat
  1. yorgun ve bıkkın yazar modelidir. ülkeyi kendisi kurmuş kadar yorgundur hatta. her yeni nesil yazar alımından sonra 'buraların eski tadı yok-kalmadı' moduna girer. eh bir de açılan başlıklar ota boka yaramaz olunca eline koz geçmiş olur, hemen açar uludağ sözlük ten soğuma nedenleri ni ve döşenir. aslında herhangi bir olumsuzluk yeterlidir doldurmak için o başlığı. manita mı * vermedi, hemen döşe, yemek mi kötüydü, ver bir toplu ayar, lerzan mutlu ya mı kızdın, geçir anasını satıyım... işte böyle...

(bkz: biz büyüdük ve kirlendi dünya)
    #2340382 (antilopyawrusu, 19.09.2007 05:09 ~ 16.12.2007 22:26)
  2. (bkz: ateşinle beni koru)
    #2340388 (lazio, 19.09.2007 05:11)
  3. sözlüğe sempatisi başka yazarların yazdıklarını kıskanarak soğumak biçiminde olanlarıyla özellikle ve keyifle dalga geçmek gereken yazarlardır.
    #2340397 (bohembebek, 19.09.2007 05:15)
  4. hadi biri üfürükten başlık açsa da onu bürokrasiye boğsam diye pusuda bekleyen yazar modelidir.

(bkz: böylesini ibret olsun diye sallandırmalı)
    #2340401 (abisesque, 19.09.2007 05:17)
  5. laik, çağdaş, demokratik, atatürkçü gençlikten nasibini almamışların yazdıklarını gördükten sonra pusuya yatmaya gerek yoktur, direk soğursunuz, ne sözlüğün eski havası vardır, ne de sözlükteki eski dostluklar..
    #2340410 (Bohemian Rhapsody, 19.09.2007 05:22)
  6. (bkz: sozluk yazarlari halk gibidir)
    #2340502 (soranmutant, 19.09.2007 08:11)
  7. sözlükte katıksız faşizim isteyen yazarlardır bunlar. kendilerinden başka kimse atatürkçü olamaz, laiklik kesinlikle kendi anladıkları gibi yorumlanmalıdır, bir tek kendileri çağdaştır * , bir de hem demokrasiden bahsedip hem de farklı fikirlere karşı soğurum soğumam su kaynatırım şeklinde şeyler söylerler yani demokratik yanlarının ne kadar güçlü olduğunu gösterirler.

tabi bu çeşit yazarlardan ilk başta kurtulması gayet zor oluyor. nicklerinin öğrenilmesi zaman alıyor. ilk önce nick öğrenilir sonra entryleri baştan sondan ve ortadan okunur hee yine aynı şeyi yazmış denilir ve geçilir. uludağ sözlükten soğuma nedenleri başlığına bakılmaz bile.
    #2340553 (eurasia, 19.09.2007 09:12)
  8. farkli fikirlere tahammülsüzlügün gözlemlenmesi; eksi oyun, oylanan entrye degil, ardindaki kisi ve görüslerine verilmesi ve bunun çok barizce yapilmasi; bazen bir basligin altina neredeyse içerigi hiç anlasilmadan, alinti olduguna bile bakmadan saldirilmasi ve konu hakkinda hiç bilgisi olmadigi entrysinden belli oldugu halde, sadece yok bu dogru olamaz mantigi ya da iç güdüsüyle tepki verilmesi, bunu yaparken Türkçe'ye özen gösterilmemesi gibi nedenlerle kendini yorgun ve umutsuz hissetmesi sonucu sözlükten sogumaya baslamis olan yazardir. Bunda sözlügün bir suçu yoktur elbette, sözlük bu toplumun aynasidir. Bu sözlügü terkedebilirsiniz yani aynaya arkanizi dönebilirsiniz ama ya sonrasi? Belki de önyargilardan kurtulup, birlikte yasamayi ögrenebilmek için sözlük iyi bir deneyim olabilir. Önyargilardan kurtulmak için ilk yapilmasi gereken nicklerle degil entrylerle ilgilenmek ve düzeyi korumak için de her konuya, bilgisi olmasa da sirf cevap vermis olmak ve içini bosaltmak için atlamamak olabilir. *
    #2340640 (sunal, 19.09.2007 09:55)
  9. apatmanlardaki, daha çok da asker kökenli, emekli olmuş, yönetici amcalara benzetiyorum ben bunları. herşeyin kendi kafalarındaki formata uygun olmasını isterler. ama olamıyor işte, olamaz da, olmasın da zaten.
    insan beyni neyi görmeye hazırlanmışsa onu görür. algıda seçicilik diyorlar buna. pusuya yatan arkadaşlar da, buluyorlar görüyorlar da zaten soğutacak şeyleri. bu da bir seçim tabi. ben güzellikleri görmeyi tercih ederim kendi adıma.

(bkz: bugün sözlükten soğumak için ne buldun)
    #2705010 (telashe, 16.12.2007 22:23 ~ 22:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukten sogumak icin pusuya yatmis yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukten sogumak icin pusuya yatmis yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukten sogumak icin pusuya yatmis yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukten sogumak icin pusuya yatmis yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.