sozlukten eski sevgiliye ayar vermek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukten sevgiliye ayar vermek
  2. sevgiliye ayar vermek
  3. sevgiliye istemeden ayar vermek
  4. mustakbel sevgiliye bel alti ayar vermek
  5. sevgililer gunu nde sevgiliye ayar vermek
  6. sozluk araciligiyla sevgiliye ayar vermek
  7. msn kisisel iletisi ustunden sevgiliye ayar vermek
  8. gay olup eski sevgiliye vermek
  9. sevgiliye atilan mesajin eski sevgiliye gitmesi
  10. eski sevgili eski sevgiliye muttefik olalim der

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukten eski sevgiliye ayar vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukten eski sevgiliye ayar vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukten eski sevgiliye ayar vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » vucut gelistirme » animal farm » euro truck simulator » hebokobe » ebu hureyre » acrotomophilia » puvedibuvi » bir kalbin icinde agliyor ask » bakinizlarin bos kalmasi » the dead boys » trafik kazasi » baska marketin posetiyle markete giren kisi » alicia keys » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mandalina baligi » erol iyibozkurt » michael paget » ben bilmem keyfim bilir » rakimalboga » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » buyumek » vaudeville for vendetta » esofman ipini kemirmek » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » anatomic autogynephilia » erhan goksel » cocukken garip buyudukce oturan isimler » durmak yok eksilemeye devam » hayrunnisa gul