sozlukten dogum gunumu kutlamayanla konusmuyorum 

kapat
  1. söylem şekli düşünüldüğünde biraz hatun tribi gibi görülse de unisex bir terim olduğu sol frame'de her gün yaşananlarla kendini kanıtlamıştır. * yazmazsan küser oğlum. söylüyor adam işte.. kanka mı kaybedecen, asıl dogum gununu kutladigim yazar şeklinde. kanırt. katkıda bulun. manyak mısın sen? adam bi sürü sene önce o kadar doğmuş, sus pussun. g.t müsün sen?

(bkz: başlığıma entry girmezsen ölümü öp)
    #2066863 (hosaf, 04.08.2007 03:18)
  2. (bkz: benim hiç doğum günüm olmadı abi) *
    #2066869 (hattori kibar feyzo, 04.08.2007 03:19)
  3. "sozlukten dunku kandirikci dogum gunumu kutlamayanla konusmuyorum" seklinde soylemek istedigim sey.

abi bazen kandirikci dogum gunu iyi gidiyor, gerci ben baslatmamistim.***
    #2066896 (kani ronik, 04.08.2007 03:28 ~ 03:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukten dogum gunumu kutlamayanla konusmuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukten dogum gunumu kutlamayanla konusmuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukten dogum gunumu kutlamayanla konusmuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demirhindi » fatih terim » filmleri hayata uyarlamak » autumnblaze » birlikte olecek miyiz » aman heri » gozu iste eli oynasta olmak » the beatles brotherhood » alternatif bim acilimlari » milli cenabet partisi » mihrap dagi » ovulmekten cekinmek » anhedoni » limit » gunun ilk isigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruzgardasavrulanyaprak » carriye roxalina » bunu mu demek istediniz » harlem de siyahilerle rap yapmak » seks icin alternatif tabirler » ulusozluk nba fantasy league » oguzhan ozyakup » anlik » keten » fight club izleyip vur bana diyen mal » caylakken 40 karakter siniri » amelie nothomb » cerea flexibilitas » ingilizce entry yazan yazar » vicdan