sozlukten ders calismak 

kapat
  1. 2 işi bir arada yapmak, hem bilgisayarın başında bir tarafta msn falan açık sözlük açık hem de bi taraftan sözlükte yarın ki sınav hakkında işine yaracak bişeyler arayıp okuyarak özet çıkarmaya üşenip buralarda aranarak ders çalıştığını sanma işlemi amma velakin çalışmıyosun takılıyosun
    #469055 (fatesan, 28.07.2006 01:46)
  2. aslında çok etkili bir yöntemdir. çünkü hem kafanız rahatlamıştır, sözlükte neler oluyor diye düşünmezsiniz ders çalışırken hem de konuyu ister özet ister esprili bir şekilde anlarsınız, kafada daha kalıcı olur. ama sınavda hoca buradan yazdıklarınıza not verir mi vermez mi orası tartışılır. * *
    #866252 (brujita, 16.11.2006 12:55 ~ 12:59)
  3. (bkz: sözlükte öss ye hazırlanmak)
    #866255 (sozlugesozlukdiyenyazar, 16.11.2006 12:57)
  4. eger etresi günkü sınavınızın konu başlıkları, ajdar anik , veya sözlük istatistikleri ise ortalama yapmanıza az kalmış demektir.
    #866263 (kelmajeste, 16.11.2006 12:58)
  5. (bkz: ödevini sözlük yazarlarına yaptırtan insan i)
    #868088 (zargana, 16.11.2006 20:27)
  6. kişler hakkında araştırma ödevlerinin yapılabileceği platformdur. çünü yazarların hepsi hayatlarınında o kişiyle ilgili bütün duyduklarını kendi yorumlarıyla yazmaktadırlar. kişide ödevi için gerekli bilgileri kitapta yazılı olmayanları bile buradan bulabilir.
    #868108 (markasiz, 16.11.2006 20:30)
  7. sözlükten ders çalışmak çok fazla yarar sağlayan bir durum değildir fakat ders çalışırken bunu sözlükle paylaşmak daha verimli ve çalışılan dersin akılda kalması konusunda daha etkilidir. *
    #868115 (vend avesta, 16.11.2006 20:31 ~ 20:32)
  8. insanın kendini kandırmasının en güzel örneklerinden biridir.

- evet butafor sana yalan söyledim.
    #3789425 (butafor, 08.08.2008 18:40)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukten ders calismak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukten ders calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukten ders calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turgay demirel » duraliminyum » nine inch nails » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » yeni yili dansozle karsilamak » antrofobi » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » dunyanin en iyi rock grubu » deb » faati » anima » bir turk olarak kurtlere soruyorum » online yazarlar » pirpir » esbap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » tanrilarin arabalari » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » eyes wide shut » you don t mess with the zohan » cunning stunts » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » cassiopeia » alkollu halde araba kullanmak » milli cenabet partisi » pos makinasi olan dilenci » merhamet » bathory » deniz aslan