sozlukten degil lan hehe 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukten degil yazarlardan gina gelmesi
  2. yazarlik sozlukten degil hayattan ogrenilir
  3. hehe
  4. swh yerine hehe kullanmak
  5. msn deki hehe smileyi
  6. sozlukten once sozlukten sonra
  7. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  8. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  9. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  10. sagda degil solda degil ustte olmak

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukten degil lan hehe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukten degil lan hehe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukten degil lan hehe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » karagarga » anozognozi » turk televizyonlarindaki cadili diziler » mehmet turgut » muhammed demir » when i get home » disprozodi » jorg haider » lafmacun org » universiteye bisikletle giden insan » yamyamlik » mmorpg » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bas agrisi » kara ciglik » hidradenitis suppurativa » karakolda ayna var » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » 90 larda cocuk olmak » radyo uludag » a kare kok uc bolu dort » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » don demeyi unuttum » kugu golu canavari » nazim hikmet e nazim usta demek » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » dunya sikine minare gotune » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi