sozlukten atilip baska nickle geri donmek 

kapat
  1. sozlukten değişik sebeplerden dolayı atılıp azimle yılmadan tekrar sozluğe donmek.
    #515518 (vince81, 09.08.2006 00:48)
  2. sözlüğe küsmemek ve yılmadan çalışmak.
    #1473014 (bahtsiz medeni, 30.03.2007 22:00)
  3. bir gün yazarlık sefası sürmektir.yılmadan çalışmaktır.
    #1473131 (whitewind, 30.03.2007 22:25)
  4. saçma bir şeydir. o adam sözlükten atıldığı nickle değil ama onu refere eden başka bir nickle girebiliyor ee fark ne o zaman? kendimden örnek vereyim; nickim hebeley episode ii yani hebeley bölüm iki yani hebeley in ikincisi. bunlar yetmedi hebeley başlığı altına "herşeyin başlangıcında olan" yazdım yetmedi hebeley episode ii başlığı altına da "hebeley" bakınızı verdim. yani hebeley im ben diye bağırıyorum. ama hebeley olamıyorum neden çünkü o nick bazı hatalar sonucu silindi. çok saçma bi durum. evet ekşi sözlükte de bu böyle adam atıldıktan sonra "reloaded, revolution" falan fıstık gibi nickler alarak geri gelebiliyor ama neden hep ekşi yi örnek alıyoruz. tamam klonuz ama onlardan bi farkımız olsun silinip tekrar üye olan yazarlara eski nicklerini belli şartlar altında verebilelim. gelin canlar bir olalım. elbette bu yazı sadece kendi çıkarlarım için yazılmadı.
    #3280349 (hebeley episode II, 17.04.2008 01:46 ~ 01:48)
  5. kapatılan partinin isim değiştirerek tekrar kurulmasından hiçbir farkı yoktur.
    #3280369 (a nick, 17.04.2008 01:50)
  6. asla dediğim durumdur,her atılışımla yeniden şerefimde kendi ismimle sahalara dönmeyi bir borç bildim.
    #3280373 (jeandarc, 17.04.2008 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukten atilip baska nickle geri donmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukten atilip baska nickle geri donmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukten atilip baska nickle geri donmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shashkin » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » bopbakan » birbirine benzeyen unluler » karbon » billy corgan » yaran olaylar » moonshield » fausto zonaro » dun uye olanlar » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » buyuk mustafa » islam channel » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » turklerin cok iyi yaptigi isler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alaydim elin elime » ravza » nightwish » servet cetin » ucuk » trumanshow » beyin » cobhc » zeynep gunay » apne » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » poseidon dan kacis » elektrik » animal farm » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak