sozlukteki zeytinburnulular 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukteki
  2. sozlukteki son gun
  3. sozlukteki x ler
  4. sozlukteki ilk gun
  5. sozlukteki futbolcular
  6. sozlukteki sismanlar
  7. sozlukteki bilgililer
  8. sozlukteki dpu ogrencileri
  9. sozlukteki karsiyakalilar
  10. sozlukteki askerler

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki zeytinburnulular başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukteki zeytinburnulular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki zeytinburnulular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arabanin camindan disariya kusmak » allah a sukur ateistim » esinize hukmedebilmek icin ona teslim olunuz » nissan primera » iranla oynamak aslanin kuyruguyla oynamaya benzer » oy veren user a kota koymak » duran topa mukemmel kafa vurusu » the godfather soundtracki kornali araba » telefonun calmamasi sendromu » universite ogrencilerine sorulan kil sorular a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci