sozlukteki yildizlilar tonoza zirvesi 

kapat
  1. ramazan bayramından sonraki ilk hafta düzenlenmesinin uygun olacağını düşündüğüm zirvedir..

gelenler:

jeun turco&lilith
    #672117 (jeun turco, 27.09.2006 20:59 ~ 21:04)
  2. oleyyy yıldızlı bkzm ile en önde olacağım zirvedir.
    ben bu zirveyi anlamadım lan.
    #672124 (kacak kelebek, 27.09.2006 21:00)
  3. gregor samsayı da alıp geleceğim zirvedir.
    #672130 (atan alir spor, 27.09.2006 21:01)
  4. yıldızlılar için (bkz: yıldız teknik üniversitesi) *
    #672136 (jeun turco, 27.09.2006 21:02)
  5. kesin gelirim diyenler özele msj atarlarsa şayet isimlerinin ilk entry de ilan edileceği başlık..
    #672140 (jeun turco, 27.09.2006 21:03)
  6. (bkz: sozlukte yıldızlı yokmuş lan)**
    #672175 (jeun turco, 27.09.2006 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki yildizlilar tonoza zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki yildizlilar tonoza zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki yildizlilar tonoza zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saniser » mutizm » avrupa yakasi » norvec » mustafa karasu » cok tatliymissin » sezgin gezgin » dimitar ivankov » telefonunu vermeyen sevgili » oguzhan tercan » kemcuk agizli » ucuzlere verilebilecek isimler » eski sevgiliye takmis yazar » ummet celik » isten eve donmus baba davranislari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek berberinin dirsege yaslamasi » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » no one like you » mystiquewarrior » teksir kagidi » street fighter 3 third strike » volkan demirel » noesis » intense rock » diferansiyel denklemler » uludag sozluk moderasyonu » yemek yemeyince karnim acikiyor » the ship song » damdaki okuz » sapur supur sagi solu open kiz