sozlukteki yerini cok ozel zanneden dandik yazar 

kapat
  1. vazgeçilmez olduğunu zanneden ama gerçekte bir maldan hiçbir farkı olmayandır bu.

kim la bu? adam mı? değil tabi ki. akşama dek yaraktan entryler girer, boş bakınızın resmen amına koyar, yeri geldiğinde de ben sözlüğü bırakırsam sözlük çok şey kaybeder tribine girer.

**

ahahahahahahahahahahahahahahahaha. ahahahahahahahahahahahahahahah. lan beynini bağışlamış iguana yavrusu. şimdi anlattıklarımı usulca dinleyecek iyi bir insan olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceksin. adım garabet. kral adamım. sizlerin bakıp fark etmediklerinizi ben görmek ve sizlere aktarmakla mesulüm. ve elimden geldiğince de bu görevi en iyi biçimde yerine getireceğim.

senden istediğim sadece şu değerli igu. bi kere ben sözlüğü bırakırsam bu sözlüğün eski tadı kalmaz tribinden kurtarıcaksın kendini. çünkü boktan bir yazarsın sen. çoğunuz öylesiniz aslında. ha lafım bir de şu emireri gammazlara. sizleri de sevmiyorum ben. salaksınız. bir tane imla hatası yüzünden entry gammazlıyorsunuz. ahahahahahahaah. hemen hemen hepiniz salaksınız. lütfen bu entryimi gammazlamayın. ühühühühüh. ühühühühühü. ay duygulandım.

**
    şimdi defolup aynaya bakın bi. o iğrenç suratlarınıza nasıl beşeri sıfatlar ekleyebileceğinizi düşünün. sizleri sevmiyorum. öf be allah belanızı versin. ne tarafınızı tutsam elimde kalıyo be. ama garabet harikadır. o istediği her işi başarır. bunu göreceksiniz.

to be continued...

**

sikerim to be continuedi. türkçe konuşmak varken ingilizce söyleyip karizma yapmaya ne gerek var lan? tükürürüm öyle sanata tükürürüm öyle karizmaya.
    her neyse. entrylerim devam edecek ve herkes bilsin ki benim en büyük adayım melih gökçek.
    #4252720 (garabet, 19.11.2008 19:35 ~ 19:40)
  2. (bkz: garabet)
    #4252729 (akmai, 19.11.2008 19:37)
  3. (bkz: fuzuli yazarlar)
    (bkz: seri eksi oy veren ibne)
    #4252755 (kenderuntanbul, 19.11.2008 19:41)
  4. (bkz: sizi tanıdılar ama ben de kaçmıyorum) * *
    #4252757 (ashaf, 19.11.2008 19:41)
  5. (bkz: hele otur bi soluklan ayranimizi ic yigenim)
    #4252765 (cooler than jesus, 19.11.2008 19:42)
  6. (bkz: yazar burda okura seslenmiş)*
    #4252854 (kuzeydogu, 19.11.2008 19:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukteki yerini cok ozel zanneden dandik yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki yerini cok ozel zanneden dandik yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki yerini cok ozel zanneden dandik yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukteki yerini cok ozel zanneden dandik yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.