sozlukteki x dayanismasi 

kapat
  1. henüz 6-7 aylık sözlüğümüzde kadınların, sağcıların, solcuların, metalcilerin, rapçilerin, 1, 2 ve 3 ve hatta 4. nesillerin, bülbül sevenlerin, pilava kara biber atanların, balıkesir vilayeti erdek ilçesi ocaklar köyü sevenlerin, rakıyı sek içenlerin, üzümü çekirdeksiz sevenlerin bile dayanışır hale gelmesi.

arkadaş, siz normal hayatınızda bu kadar örgütlü toplum olsanız şimdi ne ab, ne imf kapısında bekliyor olurduk. hani biraz boku çıktı sanki bu kadar birbirimize dayanmanın da. havalar da sıcak ya, ter bastı beni ...
    #418227 (montajelemani, 12.07.2006 15:07 ~ 15:10)
  2. (bkz: ikinci nesil yazarlar zirvesi)
    #418344 (laedri, 12.07.2006 15:48)
  3. (bkz: y'ler duymasın)
    #418346 (cellchuck, 12.07.2006 15:49)
  4. bu sefer işin içine x girince herkesin anladıgı başlık olmuştur.
    #418361 (montajelemani, 12.07.2006 15:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki x dayanismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki x dayanismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki x dayanismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» toby marks » zeynep tokus » bulent ersoy » roberto mancini » machine » second life » discovery channel in marmaray belgeseli » erkegin kupe takmasi » ne yaptim biliyor musun » girit » tanri nin olmadigi yer » dilber kocarslanli » abberline » dayi yiyen diyaloglari » goran bregovic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » parafazi » cocuklarla girilen diyaloglar » ortasi delik sabun » gulce » youtube vs akp » sara thunebro » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » illidan stormrage » damda darth vader ile dovusen eski sevgili » kitabevi » sinava giren asistana asik olmak » intense rock » eric cartman