sozlukteki turk dusmanlari 

kapat

1. yazılan anti pkk ve ya anti soykırım entryilerini sürekli eksileyen kendini bilmez güruh.

bilmiyolar ki bu bünye bu eksilerle gurur duyuyor.
    #3697443 (happylover, 21.07.2008 17:19)
  2. anti pkk ya da anti soykırım değil de, "anti kürt" ya da "anti ermeni" entrylerini eksiliyorlarsa "türk düşmanı" gibi bir lekenin alınlarına sürülmesinden rahatsız olmayacak olan yazarlardır. şahsen bu bünyeler de ırkçı olmadıkları için gurur duymaktadırlar...
    #3697462 (oneqeno, 21.07.2008 17:21)
  3. fazlasıyladır. türk kelimesini görmeye tahammül edemeyip kızarlar. malum sosyalist ya arkadaşlar her şeyi şovenizm sanıyorlar. türk... *
    #3697476 (mandal, 21.07.2008 17:24)
  4. ''anti pkk'' entrylerini ''anti kürt'', ''anti soykırım''* entrylerini de ''anti ermeni'' olarak algılayanlardır. türk düşmanlıkları da dışa vurulmuş olur otomatik bir şekilde.

edit: şimdi pkk ile savaşmadığımızı kim söyleyebilir? düşmana* saygı kimse beklemesin!
    şimdi ermenilerin emperyalistlerin desteği ile bir yalana sarılıp bizden toprak talepleri olmadığını kim söyleyebilir? kimse bizim parçalanmamıza yol açacaklara destek vermemizi beklemesin!
    #3697480 (basri, 21.07.2008 17:24 ~ 17:27)
  5. türk milleti ve türklükle sorunu olan bu gürûh sadece sözlükte değil her yerde vardır, zaten olmasalar şaşılır. zira türk olma onurunu taşıyanları görüp, buna sahip olamamak acıdır. hadi siz kart, kurt diye yürümeye devam edin.
    #3697492 (iktidarsiz jigolo, 21.07.2008 17:26)
  6. "anti pkk" entryleri baştan aşağı kürt halkına hakaret ediyorsa ve "kürt" kelimesi küfür gibi kullanılıyorsa elbette paşa paşa eksileyecek olan düşman(!)lardır. yoksa terör örgütüne karşı çıkan ya da tarihi düşüncesini söyleyen insanlara kimse durup dururken "anti kürt" ya da "anti ermeni" demiyor. sayısız örnek verilebilir ırklara, halklara hakaret etmeden fikir beyan edenlerle ilgili...
    #3697493 (oneqeno, 21.07.2008 17:27)
  7. domuzdan post, gavurdan dost olmaz.
    #3697511 (camp nou, 21.07.2008 17:28)
  8. anti pkk ve anti soykırım entry'leri eksilendiğine göre, var olan uuserlardır.
    #3697513 (basri, 21.07.2008 17:29)
  9. klasik ağlama duvarı başlıklarından biri.
    ahmet, mehmet bir de kamildir.

şu sözlükte anlayamadıklarım top 10'da zirvede seovilere sitem var.
    beni eksileyin arkadaşım, sevseniz de eksileyin.
    amacınız karne gibi karmayı babanıza mı göstermek.
    asıl derdiniz fikirlerinizin insanlara ulaşması olmalı ki bu da oluyor. daha ne?
    hem en sivri, en içten fikirleriniz emin olun anlaşılmamış entrilerinizdir ve yüzlerce entri arasından sıyrılıp afişe olması daha iyidir.
    anne kakam geldii der gibi şunu yazdım eksilediler, bunu yazdım beğenen çıkmadı..
    beğenmeyen kızını vermesin. bu kadar beyav.
    #3697534 (edip sharabi, 21.07.2008 17:32)
  10. şimdi desem ki ben bir türk düşmanıyım, herhalde eksi oyla boğulmakla kalmayacak, bir sürüde "kaliteli" özel mesajlar alacağım demektir.
    evet, ben itiraf edeyim bir türk düşmanıyım. aynı zamanda alman,ingiliz, fransız,
    amerikan, rus, ermeni, bulgar, çerkes vb. düşmanıyım.
    insanı insanlığından çıkaran suni bölünmelerin tümüne düşmanım.
    2 seçeneğim var; ya insan kalacağım, ya da yukarıda ki nitelemelerle aidiyetim dışında kalanların tümüne düşman olacağım. ben o bir aidiyeti de reddederek gerçek aidiyetim olan insan kalmak istiyorum.
    #3697590 (deliormanli, 21.07.2008 17:40)
  11. (bkz: dost dostun ayıbını yüzüne söyler)
    #3697820 (annabell lee, 21.07.2008 18:15)
  12. faşistlere göre yapılan tanımlamadır. humanizmi savunanlar ise sallamamaktadır bu bünyeleri.

(bkz: yeni başlayanlar için faşoluk)
    #3697829 (kaleci sacli adam, 21.07.2008 18:17)
  13. humanist sıfatının arkasına saklanıp, bel altından vuran canlılardır bunlar.
    tatlı su humanistleri olarak da bilinirler, genellikle sanal alemde atıp tutarlar.
    #3697903 (shunketsu, 21.07.2008 18:31)
  14. Türk toplumuyla anlamsız bir şekilde hesaplaşması olan, bir nevi kuyruk acısı yaşayan insanlardır.
    evet, insanlardır.
    yazıktır, günahtır.
    yapmayınız, etmeyinizdir.*
    #3697983 (maX JacK, 21.07.2008 18:50)
  15. (bkz: kara murat benim)
    #3698016 (winstonsoft, 21.07.2008 18:58)
  16. beyninde sadece olumlu ve olumsuz bölümleri bulunan insanların yarattığı düşmanlardır. çünkü pkk'nın aleyhindeki her yazıya saygı duymalı, evimize almalı ve mama vermeliyiz. zira entry'nin içeriği hiç önemli değildir, önemli olan tek şey entry'nin ve yazarın tuttuğu taraftır.
    #3698027 (vanti lator, 21.07.2008 19:00)
  17. tanım: henüz rastlamadığım hayali uludağ sözlük kullanıcılarıdır.

- abi anti pkk entryleri giriyorum, yakında milletçek huzura kavuşacaz.
    * tamam, eğer varsa kendi düşüncelerini yazıyorsun da bunun huzurumuzla ne alakası var?
    - çökmek üzere abi, zaten örgütün sözde üyeleri de aralarında çatışıyormuş, bu durumdan faydalanıp 4-5 entry çaktım mı öldürücü darbeyi indirdik demektir!!
    * haa anladım, neyse ben...
    - bi dakka abi, sözde ermeni soykırımının da yalan olduğunu tüm dünya kabul etmek üzere sayemizde tabi!!
    * iyi iyi, ben kaçayı art..
    - ama yolumuza taş koyuyorlar ya sözlükteki türk düşmanları, sonra da adama faşist diyorlar ne yaptım ben abi ne yaptıysam vatanım için yaptım!!
    * anlıyorum kardeş, bak şimdi ben gitmeliy..
    - asıl faşist onlar!! bak karmam da eksilere düştü ühü ühüüü!!
    * tamam canım kardeşim ağlama, al şunu sil gözünün yaşını kıyamam ben sana, bi daha eksi vermem söz..
    - ne? ha?
    * hadi ben kaçtım, yengen acele gel dedi!!
    #3698045 (sessiz muhalif, 21.07.2008 19:04 ~ 19:05)
  18. doğal olarak atatürk düşmanlarıdır da bunlar. türk milletini yüceltmiş en önemli adam pek tabi bunları ziyadesiyle rahatsız etmektedir.

edit: ey eksileyenler, ne demiş oluyorsunuz bu durumda kendiniz için biliyorsunuz değil mi?
    #3701165 (basri, 22.07.2008 10:40 ~ 15:00)
  19. sağda solda saçma yazıların altına imza atan, cumhuriyet ve mustafa kemal atatürk karşıtı fikirlerini ortalığa saçan kayıp kişiliklerdir*. fakat unutulmaması gereken, ne asırlara sığmayan osmanlı devleti zamanında, ne de 85 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk değillerdir ve de son da olmayacaklardır. bizler, asil türk milletinin evlatları olarak bu filmi daha önce de defalarca gördük, aynı oyunları, aynı şaklabanları sayısız defa izledik fakat hiç birinde oyuna gelmedik.

insanlar fikirlerini, içlerinden geldiği gibi ortaya atmalıdırlar, atmalıdırlar ki, ne derece yobaz, bağnaz, aptal oldukları ortaya çıksın. bizlerde bunu bilip, ona göre muamele edelim. türk milleti olarak bizlerin, yer yer zorluklarla, saldırılarla, tehditlerle karşılaşsak da, her zaman pis ellerini bayrağımıza uzatanları bertaraf edecek ferasete sahip bir millet olduğumuz defalarca kanıtlanmıştır. vatanın ekmeğini yiyip, hıyanet edenlere de söylenecek sözü yine atalarımız söylemiştir, it ürür kervan yürür*...
    #3701194 (merdumgiriz, 22.07.2008 10:53 ~ 11:11)
  20. başlığa yazılanları okudum. türk düşmanlığı en son tahlilde atatürk düşmanlığıyla eşitlenmiş. bakalım götünüzden daha ne kadar denklik türeteceksiniz.

asıl türk milletinin evladı asıl.bakalım nereye kadar asılacaksın. ha koptu ha kopacak.
    #3701286 (haz istasyonu, 22.07.2008 11:34)
  21. hangi amaca hizmet ettikleri bilinmeyen, türkiye'de yaşayıp türkçe konuştuğu halde* türk ırkını çekemeyen saçma şahsiyetlerdir.
    (bkz: penis kafalı insan modeli)
    #3701451 (HowardHawks, 22.07.2008 12:10)
  22. palerdir. ahmet türk düşmanı olduğunu gururla ifade eder.
    #3701517 (paler, 22.07.2008 12:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukteki turk dusmanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki turk dusmanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki turk dusmanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukteki turk dusmanlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.