sozlukteki sismanlar 

kapat
  1. şişmanlıkla ilgili entrylerini çok sık gördüğümüz yazarlar.
    #957507 (kurremkarmerruk, 06.12.2006 10:25)
  2. bir insanın şişmanlıkla ilgili çok sık yazılar yazdığında şişman olduğunu öğrenmemize neden olan sıfat tamlaması.
    yani şişman tanıdıkları olamaz mı bu kişinin.ya da başka açıdan bakarsak şişmanlıkla ilgili entry girmemiş kişi şişman nedir bilmemekte midir. bu mudur yani.
    #957529 (yalnis, 06.12.2006 10:33)
  3. (bkz: kel alaka)
    #957604 (tyro, 06.12.2006 10:56)
  4. bana çok şeyler kazandıracagını umdugum başlık.
    #957613 (sozlugesozlukdiyenyazar, 06.12.2006 10:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki sismanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki sismanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki sismanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgililer gununde sevgilisiz olmak » 1969 » moderasyonla konustum haberler iyi » hypnotic brass ensemble » korkuyoruz » chatin » sik kafali japon askeri » dippoldism » wordpress » eve » firca baget » fee fi fo » basilisk » ucuk » 2009 ekonomik krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucakta namaz kilmak » hayata dair ic burkan detaylar » haydi bakalim » ravza » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » page hamilton » omer toprak » pirpir » burak ile levent » transseksuel guzellik yarismasi » sara jay » antonio davis » ataturk dirilse olabilecekler » bulbul hoca