sozlukteki mutant yazarlar 

kapat
  1. radyoaktif veya kimyasal maddelerden dolayı kafayı bulmuş yazar. aslında bu imkansız. anca kanser olur sallamayalım. onun çocuğuna geçebilir. o mutant olur. yazarın çocuğunu sözlüğe yazar yaparsak nur topu gibi bir mutant yazarımız olabilir. *
    #931193 (kacak kelebek, 30.11.2006 18:48)
  2. dopdop adlı yazarın da içlerinde bulunduğu yazarlar topluluğudur. başka var mıdır bilinemez, zaten emin olunmayan araştırılmamış bilgi içeren entryler de silinir ama şöyle bir bkz vereyim belki alakalıdır : (bkz: başlık ve entrylerin doğru olma zorunluluğu)(not : belki alakalıdırı beğenmezseniz, serbest çağrışım da diyebilirsiniz.)
    #931204 (dopdop, 30.11.2006 18:51)
  3. acilen profesor x'i bulması gereken kişilerdir. sonra magneto falan uğraştırır, yorar adamı...
    #931235 (montajelemani, 30.11.2006 18:55)
  4. entry girerken klavye kullanmayan, gözleri ile harfleri ekrana döşeyen, bir diğeri, bunalımlı başlık açarken kasırga kopartan yazarlardır. wolverine gibi vahşilerine falan hiç değinmiyorum zaten.
    #961488 (karpuzkabugu, 07.12.2006 01:13)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki mutant yazarlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sozlukteki mutant yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki mutant yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» svidrigaylov » oktay sinanoglu » yazarlarin last fm sayfalari » tarcin yagi » 9 eylul 2008 turkiye ermenistan maci » recep tayyip erdogan » gulduren yalanlar » ibrahim sahin » genzo wakabayashi » zall in ukte doldurmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games