sozlukteki kobetayistler 

kapat
  1. kobetaycılığa yürekten bağlı, yeminli elemanlardır, tanırım iyi çocuklardır. hepsi kobetaycılığın hikmetindedn midir bilinmez önemli noktalara yükselmişlerdir. çoğu moderatördür. gönül isterdi ki örnek vereyim ama sözlüğün karışmasından endişe ettiğim için susuyorum. konuşursam olay olur. yakında bir nickler sözlüğü ile kimlerin kobetaycı olduğunu, kimlerin olmadığını ifşa edeceğim. biz bilim yapıyoruz burada!
    #4253739 (aybars lebib, 19.11.2008 23:02)
  2. (bkz: sözlükteki kobe taistler)
    #4253758 (cheapdeath, 19.11.2008 23:07 ~ 23:09)
  3. (bkz: kobe bryant)
    #4253782 (tabuttamenemenyapanimam, 19.11.2008 23:14)
  4. akla kobetaycılık nedir gibi sorular getiren başlık ve bu akıma gönül verenler silsilesi. kobe tai ile bir ilişkisi var mı diye de sorduruyo ayrıca.**
    #4253874 (mrstrange, 19.11.2008 23:29)
  5. (bkz: kobetaycılık)
    #4254170 (aybars lebib, 20.11.2008 00:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukteki kobetayistler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki kobetayistler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki kobetayistler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukteki kobetayistler. Copyrights of the articles are belong to their authors.