sozlukteki gezginler 

1. gezdiği gördüğü yerlerden edindiği bilgileri sözlükle paylaşan kişilerdir. *
    (bkz: biri beni mi çagırdı)
    #847066 (kirmizi baslikli kiz, 12.11.2006 00:16 ~ 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki gezginler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki gezginler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki gezginler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » bobby tatketcap » johann carl friedrich gauss » wynonie harris » komunistler akp lilerden daha serefli » fatih terim » mavi gozlu dev » turkmetalbands com » dingil » kucukluk sanrilari » landau kleffner sendromu » yasama git olumunu bekle » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » bir derdim var yasanmisliklari » hic bizimkini yediniz mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konstruktor ressam » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » anlayis bekleyen sevgili » kanat atkaya » son iyi oylanan entryleri » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » gamali hac yasagini savunan solcu » mistik sanrilar » etkilenme sanrilari » bu cocuk okumas » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » muzaffer izgu » cingirakli top » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » jalapeno ve nacho klasigi