sozlukteki fujiyamali yazarlar 

kapat
  1. japonyanin en heybetli daginin eteklerinde ya$ayan, pilavi ka$ikla degil cibikla yiyen, soguktan teni kizila calmaya ba$lami$ yazarlardir. lakin o heybetli manzarayi hic bir $eye degi$mezler. en asil duygunun insanlari.
    #1179547 (Antistar, 20.01.2007 09:59)
  2. aslında sözlükte olmayan yazarlardır. **
    #1179551 (armyy, 20.01.2007 10:00)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki fujiyamali yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki fujiyamali yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki fujiyamali yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dis » haci yagi » harold shipman » notrinova » ynglan » brothers of the lame » biyikli kadin » bilinc sislenmesi » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » klon imhotep » yaran kufurler » artik beni sevmiyorsun » john starks » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » transvestic autogynephilia » webcam acip tras olmak » nada » fc nitra » mardan palas » armenian navy band » muz kokulu sampuan » sozlukte aglatan yazarlar » koyuncular » 4x21 doludizgin » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » bir kalbin icinde agliyor ask » bopbakan » iki telefon kullanmak » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi