sozlukteki ex ler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukteki ilk gun
  2. sozlukteki
  3. sozlukteki x ler
  4. sozlukteki son gun
  5. sozlukteki samanlar
  6. sozlukteki aydinlilar
  7. sozlukteki seriatcilar
  8. sozlukteki baglantisizlar
  9. sozlukteki kapitalistler
  10. sozlukteki kadikoyluler

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki ex ler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki ex ler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki ex ler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» viski » bir kalemde silmek » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » rambo » burak ozcivit » msn » hebokobe » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » spanish lesson » not seni seviyorum » d n » sarah palin » cnn de pkk propagandasi » uludag sozluk kirmizi kitabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milupa » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » basliklari alt alta okumak » ece temelkuran » michael j fox » yiyecek » klavye nin gote girdigi anlar » mozole mirach » jenna jameson » ilker yasin » pamuk eller butona » alkollu halde araba kullanmak » cok eski sevgilinin aramasi » cunning stunts » ataturk un fenerbahceli olmasi