sozlukteki bursa gazi anadolu liseliler 


kapat
  1. bursa gazi anadolu lisesi mezunu yada öğrencisi yazarlardır.

    (bkz: nanocu)
    #1808501 (phial, 23.06.2007 01:14)
  2. (bkz: phial)
    (bkz: erdoganre)
    #1808504 (nanocu, 23.06.2007 01:15)
  3. benim de içlerinde bulunmaktan büyük gurur duydum güruhtur.* ayrıca yazar stillborn da bu güruhtadır.

    (bkz: stillborn)*

    tanımsal: can can gibi bir müdür yardımcısı, cafer genç gibi bir müdür(!), engin salgut ve devran ışık gibi öğretmenlerle tanışma şerefine erişmiş kişi ve yazarlardır.
    #1808511 (cumingsoon, 23.06.2007 01:15 ~ 01:22)
  4. evet o liseliyiz, mütemadiyen çekecez o aciyı.
    #1808523 (hakanimsi, 23.06.2007 01:16 ~ 01:17)
  5. (bkz: carant)
    #1808590 (phial, 23.06.2007 01:31)
  6. (bkz: paperbackwriter)
    #1809579 (nanocu, 23.06.2007 11:16)
  7. her pazartesi gunu istiklal mar$iyla uyanmama sebep olan, yaz aylarina dogru demir korkuluklardan atlayan kizlarin mutfakta kahvalti ettigim sirada acilan gotlerini gozume gozume soktugu liseli karde$lerimiz. kendilerine tavsiyem agaclik alana dogru atlamalaridir aksi takdirde tek tek fotograflayip internette dagitirim resimleri, selam ederim.
    #1809595 (Antistar, 23.06.2007 11:19)
  8. forum+sözlük senkronunu yakalamış, benimde içinde bulunduğum topluluk.
    #1812505 (leigh cheri, 23.06.2007 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki bursa gazi anadolu liseliler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki bursa gazi anadolu liseliler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki bursa gazi anadolu liseliler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metamorfoz » sizoid kisilik » eczane kokulu idrar » es eksi iki » pavor nocturnus » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » guitar asylum » kapali olup okula girerken basini acan kiz » evinde sadece radyo olan insan » ne yaptim biliyor musun » cicekli koy » nevroz » kumral » sen hep belki dedin » death race » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » dingil » erkek berberinin dirsege yaslamasi » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » maca kizi bilmeyen giremez » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » opusme sahnesi olmayan filmler » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » okan bayulgen in tv programlari » surrealizm manifestosu » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » dig lazarus dig » telefonunu vermeyen sevgili » malumatfurus » sapur supur sagi solu open kiz