sozlukteki budistler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukteki x ler
  2. sozlukteki ilk gun
  3. sozlukteki son gun
  4. sozlukteki
  5. sozlukteki suadiyeliler
  6. sozlukteki aydinlilar
  7. sozlukteki ege universiteliler
  8. sozlukteki baglantisizlar
  9. sozlukteki kapitalistler
  10. sozlukteki cerkesler

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki budistler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki budistler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki budistler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gundelik hayat teorileri » dunya sikine minare gotune » sesli dusunuyorum ben » yan bakmak » voyage au centre de la terre » universiteye minibusle giden insan » klavye nin gote girdigi anlar » burak ile levent » radyo sol » abdulaziz han » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » sahibinden kelepir ulke » cogul kisilik » kurtalanekspress » feather geranium » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » topun arkasina gecme » alaydim elin elime » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » sabri sarioglu » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » aba guresi » volkan demirel » baslik sayi uyumu » tokat » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » golge haramileri » var misin yok musun ajdar » robert lee yates » hipopotamus » imge