sozlukteki boktan muhabbet 

kapat
  1. an itibariyle bakildiginda sol frame de yurt disindaki taharet muslugu sorunsali , sicarken sigara icmek , sigaranin kaka getirme etkisi , popoyu mentollu mendille silmek , sicarken soylenecek son sozler , taharet muslugu ve popo sil basliklarini alt alta goren yazarin cigligi. korku filmi gibi. gidin yatin ulan.
    (mistral, 08.05.2008 06:08)
  2. (bkz: uyumayıp saçmalamanın dayanılmaz hafifliği)
    (shnicx, 08.05.2008 06:24)
  3. sözlüğün, bokunda boncuk bulma çabasıdır! azmettim ben de bulacağım...

(bkz: insan götünü silen hayvandır)
    (Vivendi, 08.05.2008 06:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 302 s » sharon den adel » fare » gaziantep in tarihi eserleri » yuksuk makarna » marty friedman » din dersinde hac takan ogrenci » yanginda ilk kurtarilacak seyler » 68 kusagi ile 71 kusagi arasindaki fark » umit karan » ne yaptin sen yegen yav » 50 mac oynasak fener i yenerdik » mayhem » boyle gote bulbul ote » nicolas anelka » veliefendi hipodromu » camiye giden solcu » 408 » 90 dakika » alo josef k » ogrenci evi alternatifleri » mardin in tarihi eserleri » torrent search toolbar » tomas zapotocny » engeregin gozundeki kamasma » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » utanmadan cakma converse giyebilen insan » mavi half life » zegna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa