sozlukteki biktiran futbol tartismalari 

kapat
  1. ozellikle bu siralar yogunlasmasi ile iyiden iyiye sinir bozmaya baslamis, kimseye bir hayri dokunmayan atismalar ve tartismalardir. super lig, sampiyonlar ligi derken gecemiz gunduzumuz sozlukte bile yalnizca futbol haline geldi. galatasaray basligi altindan fenerbahceliler cirkeflesiyor, fenerbahce basligi altindan da galatasaraylilar. nedir bu yani amac nedir anlayabilmis degilim. bu tartismalari seviyesiz bir sekilde devam ettirip de sozlugun huzurunu kacirarak galatasaray mi yoksa fenerbahce mi sampiyon olacak? herkes futbolla ilgilenmek zorunda mi anlayabilmis degilim. ben bir erkek olarak rahatsiz oluyorum arkadas. tadinda birakin taraftarliginizi da. boyle taraftarlik olmaz cunku, sizin yaptiginiza holiganlik deniyor.

bu yil da yalan olan galatasaray (5)
    galatasaray in elenmesine sevinen fenerbahce li (9)

bunlar yine en masumlari olmasina ragmen ben bu ve bunun gibi basliklarin gun boyunca sol framede akmasindan biktim.

yararli konularda tematik yapanlara bile kulp takan siz, futbol tematigi ile beynimizi s.kmekten baska bir sey yapmiyorsunuz.
    #3881896 (kaynima kaydim, 28.08.2008 12:49)
  2. (bkz: deşifre olmuş yazar)
    #3881930 (crazy, 28.08.2008 12:56)
  3. sözlük yazarlarının futbolun vahşi doğasından gelen derin küfür birikimlerini açıkça sergilemekten zaman zaman hiç çekinmedikleri seviyesizlikler.
    #3982881 (mordon freeman, 19.09.2008 15:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sozlukteki biktiran futbol tartismalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki biktiran futbol tartismalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki biktiran futbol tartismalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlukteki biktiran futbol tartismalari. Copyrights of the articles are belong to their authors.