sozlukteki alkolizm hareketi 

kapat
  1. alakasız entrylerin bile içine girmektedir ve yükselmeye devam etmektedir. insan neden sürekli içki içtiğini herkese ilan eder ki?
    #3720863 (4 dakika uyarisi, 25.07.2008 22:00 ~ 28.07.2008 18:14)
  2. muhtemelen bir ergenekon eylemidir. restaurantlardan sonra sözlükte de içki yasağının hedeflendiği şüphesi oluştu bende nedense.
    (bkz: ey moderatör bize içki ruhsatı ver)
    (bkz: pasif içki yasağı uygulaması)
    (bkz: içki içmeyenlerde kişilik bozukluğu olması).
    #3720899 (basri, 25.07.2008 22:05 ~ 22:06)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki alkolizm hareketi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki alkolizm hareketi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki alkolizm hareketi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yakisikli gosteren ayna » pkk nin lider kadrosu » sana dair » bosna hersek milli futbol takimi » isik universitesi » 2008 kuresel ekonomi krizi » kayip prenses » fabala » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » hadi simdi nabican » dilber kocarslanli » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » cetvelle penisin boyunu olcmek » yeter la » cok doluyum sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yesil isik » cizmedin ki kesesin » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » maimonides » zibanmak » besiktas kultur merkezi » 0 km kadin » sanal acun » cok seviyorum lan seni » yaran kisisel iletiler » yardimci kadin oyuncu » hipokondriyazis » cbc » uc bes kisi » hasan bulent kahraman