sozlukteki alanyalilar 

kapat
  1. tek başıma temsil ettiğim gruptur.**
    mutluyum, gururluyum, alanyalıyım.*
    #501420 (tmr tr, 05.08.2006 15:37)
  2. (bkz: artik yalniz degilsin)
    #1181948 (mese odunu, 20.01.2007 21:49)
  3. turist kızları çıtır çıtır yeme ihtimalleri yüksek olan yazarlar.
    #1182044 (gmail notifier, 20.01.2007 22:03)
  4. içlerinde bulunmadığım gruptur.
    #1599099 (laedri, 02.05.2007 16:46)
  5. (bkz: sözlükteki alanyalı olmayanlar)
    #1599105 (imitasyon, 02.05.2007 16:47)
  6. (bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
    #3605963 (okeyin aranan dorduncusu, 01.07.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki alanyalilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki alanyalilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki alanyalilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » savasim » not seni seviyorum » hipnoz » desmodus rotundus » d bk » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » sevgilinin hasta olmasi » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » adolesan » depresyon » kir kalbini ver elime » nazim hikmet e nazim usta demek » vur ha vur » kemal unakitan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye » unutma » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » aybar » michael wilton » banardag » sarkilardaki mantik hatalari » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » asteni » ney calmaya borozan ile baslamak » kuru kebap » peri masali » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » jenna jameson