sozlukteki ahlak bekcileri 

kapat
  1. sözlükteki sazanları tek tek ve özenle toplayan bekçilerdir. ellerinden öper ve selam ederim bu yiğitlere.*

edit: başlık başıma kalmış.
    #1452862 (unknown artist, 25.03.2007 19:37 ~ 01.04.2007 16:20)
  2. konu sıkıntısı çeken, olta amaçlı kullanılmak üzere başlık açan zabitlerdir.
    #1765430 (duchesse, 13.06.2007 23:31)
  3. görev ve sorumluluklarının tam olarak neler olduğunu kestiremediğim topluluktur bunlar.
    yat yat yat ahlak polisi diye de bir yazarımız var. söyleyin ona nickinden karakter tahlili yaptırmasın bana. çıksın aydınlatsın herkesi.
    #1765478 (just my luck, 13.06.2007 23:37)
  4. ben mesela bu amaçla geldim sözlüğe. artık bu ahlaksızlığa birileri dur demeliydi, o da ben olacağım kısmetse.

sözlükteki ahlak bekçileri, sözlüğün ve insanlığın iyiliği güzelliği, daha nefis günleri için karşılıksız ter döken (ve/veya dökmeye azmetmiş) neferlerdir. onlara iyi bakmak, balla kaymakla beslemek gerekir.
    #1765493 (garulf, 13.06.2007 23:38)
  5. işgüzarlık yapan, maydonoz olmakdan hoşlanan , üsten bakmayı ve öğüt vermeyi sevdiklerinden egolarının şişkin olduğunu düşündüğüm kişilerdir. uzak olsunlar, uzak dursunlar.
    #2729829 (siyahbeyazkizil, 22.12.2007 14:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukteki ahlak bekcileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukteki ahlak bekcileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukteki ahlak bekcileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataksi » jean marie gustave le clezio » ampulik » kirli » uludag ve eksi sozluk atismasi » terzi » bizar sanrilar » absurdite » sabri sarioglu » forgetting sarah marshall » 1971 » jon avnet » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » arzu caglan » akalkuli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » harlem de siyahilerle rap yapmak » deniz aslan » fausto zonaro » milupa » kurt » butunluklu algi » chronophilia » d n » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » sick again » yaran kufurler » space monkey » aleksi » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus