sozlukte yeni yazarlar gormek 

kapat
  1. sözlükte sağa sola bakmaktır.

"zaten biz sürekli alıyoruz" der adamın birisi makine programında,
    bilmem hatırladınız mı ?
    eskiler bilir...
    #3351267 (nickimden asagi monsingiladbah, 03.05.2008 12:59)
  2. anaç sözlük yazarlarının sevinerek yaptığı işlemdir.

+merhaba, yenisin galiba?
    -evet ağabey yeni geldim ben.
    +gir bakayim kulunçlarımın altına.
    #3351281 (irishstorm, 03.05.2008 13:04)
  3. sözlüğün gelişimine her zaman katkıda bulunacak olan durum. her yeni yazar yeni bir görüş, yeni bir bakış açısı getirir.
    #3351285 (dis kapinin mandali, 03.05.2008 13:05 ~ 13:06)
  4. (bkz: sözlükte ben eskilerdenim tribi)
    #3351286 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.05.2008 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte yeni yazarlar gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte yeni yazarlar gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte yeni yazarlar gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» televole moderasyon » slm asl pls » kuresel isinmanin yararlari » dibutil suksinat » dp perfumum » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » a nick » jack bauer vs polat alemdar » kardes turkuler » sacriter » cupcake » iu ogrencilerine ceza yagdi » deniz feneri dernegi davasi » yandaki okul servisi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serkan gedik » kurtlar vadisini torrentden indirmek » thinking substance » dusunce gucuyle klavye kullanmak » kadin erkek esitligi » faati » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » musaaden olursa ben gidiyorum » kucuk istanbul » avrupa birliginin sozlugu okumasi » saka degil » trinidad tobago milliyetciligi » cirkin olmak » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » cuneyt arkin vs polat alemdar