sozlukte spoiler verememe sorunu 

kapat
  1. özellikle gençliğin göz bebeği* dizilerin başlıkları altında (bkz: lost) (bkz: heroes) (bkz: prison break) insanı bıktıracak kadar çok spoyler haylaytı görme sonucu göze batan sorun.

hayır tamam arkadaş arasında dizi, film anlatma geyiği vardır arkadaş arasında kalır. "hacı var ya lostta..." diye başlayıp skersin arkadaşının kafasını onu anlarız da, sözlükte hiç bi boka yaramayan "lostta geçen hafta" başlıklı entriler de ne yahu? kimseye anlatamayıp sözlüğe mi kustun, hiç mi arkadaşın yok kafasını şeedebileceğin? sktir git arkadaşına anlat. cık cık cık...
    #1663956 (santa ernesto, 20.05.2007 00:49 ~ 00:52)
  2. (bkz: spoiler)
    #1663961 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 20.05.2007 00:51)
  3. sadece uludag sözlük'te degil bütün sozluklerde mevcut sorundur. dizinin bir sonraki bölümünü izlemiş olmanın verdiği heyecanla gençler geçer sözlüğün başına başlar tıkır tıkır yazmaya. bundan dolayı yayınlanan son bölümü izlenmediği sürece dizi başlıkları okunmamalıdır.
    #1665257 (yahusak, 20.05.2007 14:46)
  4. özellikle vizyona yeni girmiş filmlerle ilgili entrty leri okurken beni kanser eden durum. kardeşim bir film izlediysen yazsana başına bir spoilerdir diye. merak edip okuyoruz nedir ne değildir diye, bir de bakıyoruz uluyazarım filmin sonunu söylemiş.
    #2330924 (leblebi tozunun hastasiydim, 17.09.2007 12:17)
  5. spoiler vermenin sadece lost a özel bir kullanım olduğunu düşünen yazarların içinde bulunduğu durum.
    #2330936 (rectoa, 17.09.2007 12:22 ~ 13:24)
  6. hadi filmdi, diziydi anladık. ''peki şu adama ne diyeceğiz'' dedirten sorundur. hatta sorunsal olsaydı daha güzel olurdu bak ya neyse. öyle sözlükçü jargonu felan tamam olcağıdı, eksik kalmış, olmamış öyle.

sahi, 'şu adam'a dönüyoruz şimdi.

başlık : kuku

entry :

--spoiler--
    kızların çişini yaptıkları yerden farklıdır.
    --spoiler--

be mamçukaazlı, sen bunu açıp da sözlükten öğrenebilecek düzeyde bir adamın gelip buraya yazar olduğuna inanıyorsan, s.ktir git burdan. ne şıpoyleri lan? iblis!

yak ulan kendini.

yak diyorum kendini alo!

al, gez sözlüğü, ne dizisi, ne filmi, millet şekil yapacam diye almış spoiler butonunu gerekli gereksiz zilyon başlıkta yardırıp duruyor ortaya..

aptar.
    #2825263 (hosaf, 11.01.2008 23:26)
  7. bencillik ve eşeklik kategorisinde bir davranıştır. görüldüğünde gammazlanmalıdır.
    #3330473 (karin, 28.04.2008 15:06)
  8. süper yazar arkadaşlarla hayat bulan sorun. bu konuda sayısız kombinasyonlar deneyen arkadaşımız var; entry'nin sağına, soluna, üstüne, altına çeşitli sayfa süslemeleri gibi spoiler motifleri deneyenden tut, linkleri spoiller ile seksi hale getirenlere kadar hepsi mevcut.

bu tuş, okuyanın entry'yi okuyunca hay ben senin dememesi için okura ikaz niteliği taşır. mesala;

bu entry lost'un bir bölümüyle ilgili sırları açıkladığı için lost'u yeni izlemekte olan yazarlar için spoiler içerebilir.

----------------------------
    başlık: lost
    gün geçtikçe bilinmeyenin arttığı dizi, hayranlıkla izliyoruz.

--spoiler--
    lostun birinci sezonunda kate'nin sawyer'e vermesi beni hayal kırıklığına uğrattı.
    --spoiler--

sen burda spoiler kullanmazsan bu bölümü izlemeyen kişi sawyer kate'yi beceriyomuş lan tüh demesine yol alçar. ebenizi seciyorsanız yapmayın.

--------------------------

linkler spoiller olmaz !

başlık: ronaldinho nun fenerbahce ye transferi

an itibariyle gerçekleşen durum, detaylı bilgi için:

--spoiler--
    http://www.kolpahaber.com...istedigim/gibi/kullanirim
    --spoiler--

bu yanlış kullanım. hayır, bunu söylemeye gerek duymamak lazım. kaç kere linkte spoiller gördün evladım.

----------------------------

maddeleme olaylarında spoiller kullanılmaz.

başlık: besiktas a gelse iki hafta sonra kovulacak antrenorler:

--spoiler--
    adnan aybaba
    --spoiler--

yok böyle bir şey. + kullan - kullan aybabanın önünde ya da başlık zaten anket direk daya ya da bakınız ver. yok illa beleş ya spoiler kıça başa sürüleceksin.
    #3696204 (hebelehubele, 21.07.2008 13:24 ~ 13:25)

© 2008 - uludağ sözlük

sozlukte spoiler verememe sorunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlukte spoiler verememe sorunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlukte spoiler verememe sorunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abisesque » borg el arab stadium » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » till there was you » cennetin katlari » janos eckmann » buralardan gitme » fenerbahce amblemi » tuhh kahretsin » michael skibbe » ah bir atas ver » milyaket » ask hukmeder » galatasaray universitesi » ve tanri kadini yaratti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk televizyonlarindaki cadili diziler » birinci nesil yazitlari » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » tanrinin egosu » cd eldense » bozdag » memati bakisi » sacriter » selena vs kurtlar vadisi » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » when nietzsche wept » lenova » le dejeuner des canotiers » arcadium » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi